DERNEK LOKAL HİZMETLERİ DURDURULDU

Sayın Üyelerimiz;

Coronavirüs (COVID-19)  evrensel tehdit boyutlarına varmış olup DSÖ tarafından pandemi  durum ilan edilmiştir.Bu bağlamda ülkemizde de başlayan salgın virüs yayılma vakalarını kontrol altına alabilmek için devletimiz tüm ilgili birimleri tarafından gereken önlemler alınmaktadır.Devlet kurumlarının aldığı bu önlemlerden doğru ve kalıcı sonuç alınabilmesi için millet olarak  önlem için konulan kural ve yasaklamalara  kesintisiz uymak zorundayız.

Salgının boyutları ve etki alanları çok geniş ve kalıcıdır.Bu nedenle alınan tedbirler kapsamında 17 Mart 2020 tarihinden itibaren derneğimiz lokal hizmetleri geçici bir süre askıya alınmıştır. Lokal açık olmayacak ancak idari birimimiz açık bulundurulacaktır.

Sağlığımız bizim için ve sevenlerimiz için önemlidir. Üyelerimizin her zaman olduğu gibi titizlikle bu süreci atlatmakta yardımcı olacaklarına inanıyor ve güzel günlerde bir arada olabilmeyi diliyoruz.saygılarımızla