ŞENAY, ERDEMİR’İN 51. YILINI KUTLADI

Erdemir Vakfı ve Erdemir Emeklileri Derneği (EVEDER) Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenay, Erdemir’in 51. kuruluş yılını kutladı.

erdemir-logo

EVEDER Başkanı Şenay, kutlama mesajında şunları kaydetti: “1965’te faaliyete geçen Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarının yarım asırdan bu yana çeliği ile ilçemiz ile özdeşleşmiştir. Şimdiye kadar on binlerce kişiye istihdam sağlayan Erdemir, üst üste gerçekleştirdiği atılımlar ile dünya klasında şirketler arasında yerini alması hepimiz için onur kaynağıdır. Yüksek performansı ile son yıllarda yükseliş ivmesini hızlandıran Erdemir’in 51. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm yönetim ve çalışanlarının başarılarının devamını diliyoruz.”

ŞENAY: ERDEMİR HEP DESTEKÇİMİZ OLDU

Erdemir Grubu’nun EVEDER’in gerçekleştirdiği sosyal aktivitelerde destek verdiğini de anımsatan Şenay; “Yine 26 Mayıs 2016 tarihinde de İstanbul’da gerçekleştirilecek 4. Uluslararası Çelik Endüstrisi ve İnovasyon Konferansı’nda, EVEDER’in bünyesinde kurulan Teknoloji Grubu sunum yapacak. Bu konferansa fahri üye olarak davet edildik.

Amacımız, Türkiye Çelik İzabecileri Birliği ve Türkiye Çelik Enstitüsü’nün bölgemizde kurulmasından yanadır. Yıllardır zaten bu konuda çalışmalarımız ve çeşitli istişarelerimiz mevcut. Bu konuda da ERDEMİR Grubu’nun desteklerini esirgemeyeceğini düşünüyoruz.

Bu duygu ve düşenceler ile EVEDER olarak zaman zaman üyelerimiz için düzenlediğimiz sosyal etkinliklerde bizlere önemli katkılar sağlayan ERDEMİR Grubu’na derneğimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.