Evederden Ziyaretler

ZONGULDAK’IN EREĞLİ İLÇESİNDE YENİ HİZMETE AÇILAN DEVLET HASTANESİNİN BİLGİSAYAR SİSTEMİ ÇÖKÜNCE HASTALAR ÖĞLE SAATLERİNE KADAR MUAYENE OLAMADI. (VEDAT KILIÇ/ZONGULDAK-İHA)

EVEDER Yönetim Kurulu Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, yeni yerine taşınan Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nin Başhekimi Op. Dr. Muharrem Erdem’i ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

EVEDER Yönetimi eski Alaplı Belediye Başkanı Echomar Hastanesi Başhekimi Dr. Nevzat Çimenoğlu’nu da ziyaret ettiler.

Dr. Çimenoğlu, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından siyaseti bırakarak, doktorluğa geri dönmüştü.

Erdem ve Çimenoğlu ziyaretlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

EVEDER Yönetimi daha sonra Avrupagöz Tıp Merkezi İdari İşler Müdürü Kemal Acar ve Yönetimi’ni ziyaret etti.
Bilindiği üzere Avrupagöz Tıp Merkezi tarafından 25 Ağustos 2014 tarihinde EVEDER Yönetimi ile imzalanan “Anlaşmalı Sağlık Protokolü” kapsamında EVEDER üyeleri ve aileleri için çeşitli tetkik ve ameliyatlarda yüzde 25 ila yüzde 50 arasında indirim avantajı sağlanmıştı. EVEDER Başkanı Aziz Boy ve yönetim kurulu üyeleri Avrupagöz Tıp Merkezi’ni ziyaret ederek, tekrar teşekkürlerini sundular.

2499873-evederrrr