Erdemir Vakfı ve Erdemir Emeklileri Derneği

Eveder 200 Kişiyi Ağırladı

Kısa adı ‘EVEDER’ olan ERDEMİR Vakfı ve ERDEMİR Emeklileri Derneği Yönetimi, bu sene 12. si düzenlenen Hamsi Festivali’nde onlarca konuğu ağırladı.

Göreve geldiğinden bu yana sosyal faaliyetleri ile dikkat çeken EVEDER Yönetimi, Hamsi Festivali’nde de güzel bir aktiviteye daha imza attı. EVEDER üyeleri ile birlikte şehir dışından gelen konuklarının yanı sıra, Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencileriyle de ilgilenen EVEDER Yönetimi, 24 Kasım ‘Öğretmenler Günü’nde gerçekleştirilen Hamsi Festivali’nde yaklaşık 200 kişiyi ağırlamış oldu.

EVEDER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Boy yönetim kurulu adına yaptığı değerlendirmede, yaklaşık bir sene önce göreve geldiklerini ifade ederek; “Yönetime geldiğimizden bu yana yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla birlikte EVEDER ve Ereğli için sosyal faaliyetlerimizi periyodik aralıklarla gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalarımız kapsamında zaman zaman üyelerimiz ve konuklarımız ile birlikte çeşitli etkinliklerde yer alıyoruz. Görevde bulunduğumuz süreç içerisinde sosyal faaliyet ve hizmet sorumluluğumuzu yerine getirmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

EVEDER’DEN TEŞEKKÜR

EVEDER Yönetimi, Hamsi Festivali’ni gerçekleştiren ve Ereğli’nin tanıtımına katkıda bulunan belediye yetkilileri ve festivale katkıda bulunan herkese teşekkürlerini sundu.