yeni yılınız kutlu olsun

Saygıdeğer üyelerimiz ;

2018 yılı artık geride kalıyor.

Biz emekliler; kimimiz mutlu kimimiz yorgun ama yaşama arzu ve isteğiyle hayatın içinde kalmaya gayret göstererek zor bir yılı daha arkamızda bırakıyoruz.Her zamanki gibi ümidimiz ve temennimiz saatler sonra kucaklayacağımız 2019  yılının  geçmişteki  olumsuzluklardan uzaklaşarak ülke ve yöremiz için,ailemiz için,kendi özelimiz için  huzur, refah ve mutluluk getirmesini diliyoruz.

Üzerinde nefes alıp verdiğimiz ve vatan bildiğimiz bu aziz topraklarda  huzur içinde yaşamamız için can veren aziz şehitlerimize ve aramızdan ayrılan çok değerli arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına sabır diliyoruz.

Sağlık sorunlarından muzdarıp arkadaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.2019 yılının bütün paydaşlarımız için daha güzel daha sağlıklı geçmesini temenni ediyoruz.

Derneğimiz üyelerinin,Erdemir emeklisi arkadaşlarımızın,ilçemiz ve bölgemiz yaşayanlarının yeni yılını kutluyor hepimiz için yeni yılın yeni umutlarla sevgi,barış,sağlık getirmesini temenni ediyoruz.